Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 391 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 23, 24, 25, 26, 27  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: jablonecka
OdeslatNapsal: čtv zář 27, 2007 16:07 
Offline
Administrátor fóra
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Příspěvky: 1044
Bydliště: Jablonecká 713
Budu teď měnit router jablonecka

inet pujde přes Casablancu a výpadek bude na smtp
r-man a jenicek budou mimo úplně

bude to asi jedna hodina

update
nepovedlo se a jede se stale na stary router
pujdu na to jeste jednou zitra dopoledne

update
jdu na to

update
hotovo ale protože předělávají elektriku na střeše bude opět asi hodinu router vypnutý

20:50
router jede z centrálního okruhu
chtěl bych poděkovat Bakemonovi za pomoc při tahání kabelu


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Mimonska
OdeslatNapsal: stř zář 05, 2007 15:25 
Offline
Administrátor fóra

Registrován: ned čer 18, 2006 0:00
Příspěvky: 31
Bydliště: Šluknovská 315
Dnes priblizne mezi 8-9 a 12-16 byl z duvodu odstavky napajeni (vymena elektrickeho vedeni ve vchodech) vypadek cele LAN v panelaku Mimonska 622-632.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: vypadek GW Casablanca
OdeslatNapsal: úte zář 04, 2007 9:32 
Offline
Administrátor fóra
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Příspěvky: 1044
Bydliště: Jablonecká 713
Vcera asi od půl páté odpoledne do osmi večer něco neohlášeného dělali technici ISP Casablanca a byl tedy vypadek než jsme to přesměrovali na UPC.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Vypadek v siti UPC
OdeslatNapsal: čtv srp 23, 2007 10:07 
Offline
Administrátor fóra

Registrován: ned čer 18, 2006 0:00
Příspěvky: 31
Bydliště: Šluknovská 315
Priblizne od 9:15 je vypadek v siti UPC. Stavajici provoz na UPC presmerovan na druhou iGW.
11:10 - Povedlo se mi dovolat na hotline UPC, informace z hotline je: "je problem na routeru, technici nad tim sedi a snazi se to dat dohromady"
15:00 - Problem zrejme vyresen, presmerovano zpet na UPC


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: jabtoc
OdeslatNapsal: pon srp 13, 2007 9:36 
Offline
Administrátor fóra
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Příspěvky: 1044
Bydliště: Jablonecká 713
Dnes před devátou ráno vypadl router jabtoc.
Nejspíš opět půjde o výpadek kvůli opravě výtahu.
Uvidíme

Doplneni:
Jde o vypadek kvuli oprave vytahu.
Pracujeme na tom.
Zalozni linka ma mensi kapacitu a voip sluzby a skype bude mit do obnoveni puvodni trasy problem.

Opraveno


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Vypadek v siti UPC
OdeslatNapsal: úte srp 07, 2007 2:38 
Offline
Administrátor fóra

Registrován: ned čer 18, 2006 0:00
Příspěvky: 31
Bydliště: Šluknovská 315
Dnes od 3:00 je vypadek (planovany, ale nenahlaseny) na siti UPC, nikdo z UPC neni schopen sdelit jak dlouho bude trvat, tak jsem veskery provoz pres UPC presmeroval na Casablancu.
UPDATE: presmerovano zpet na UPC


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: r-man2 upgrade
OdeslatNapsal: úte črc 24, 2007 19:19 
Offline
Administrátor fóra
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Příspěvky: 1044
Bydliště: Jablonecká 713
Ted vecer pujdeme provest upgrade routeru r-man2
Vypadek tak na pul hodiny


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: výměna routeru jabtoc
OdeslatNapsal: pát črc 20, 2007 17:48 
Offline
Administrátor fóra
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Příspěvky: 1044
Bydliště: Jablonecká 713
Teď večer vyměním router jabtoc. Zůstane jen disk. Pokud vše půjde hladce bude výpadek deset minut. Dotkne se to hlavně baráku jablonecká.

HOTOVO 19:50
výpadek byl pět minut :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: link jabtoc-ctojab
OdeslatNapsal: pon čer 04, 2007 13:43 
Offline
Administrátor fóra
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Příspěvky: 1044
Bydliště: Jablonecká 713
Asi v půl jedné vypadl přímý link na gw Casablanca tak to jelo oklikou a pomaleji. Nahodil jsem to a Bočí má bod za první info :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: router kytlicka je down
OdeslatNapsal: úte kvě 29, 2007 10:53 
Offline
Administrátor fóra
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Příspěvky: 1044
Bydliště: Jablonecká 713
Michal Nassler hlasi blize neurcene problemy. Router se zastavil na biosu. Uvidime

Update: v routeru odesel disk, 30.5. odpoledne tam snad jiz bude novy

Update: takze od 23:15 uz router snad opet jede


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: router vlada je down
OdeslatNapsal: pon kvě 28, 2007 19:21 
Offline
Administrátor fóra
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Příspěvky: 1044
Bydliště: Jablonecká 713
asi porucha disku, pracuje se na tom

zitra bude zase vypadek routeru jablonecka kvuli prestavbe vytahu - ale je to pry snad naposled protoze to maji uz hotove :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
OdeslatNapsal: pát kvě 25, 2007 15:27 
Offline
Administrátor fóra

Registrován: ned čer 18, 2006 0:00
Příspěvky: 31
Bydliště: Šluknovská 315
Dnes mezi 14:10 a 15:18 nam pracovnici provadejici vymenu vytahu 2x vypli napajeni routeru jablonecka. Nasledny vypadek routeru ovlivnil pripojene pres wi-fi na tento router a zpusobil kratke vypadky internetove konektivity UPC nez doslo k automatickemu presmerovani na iGW Casablanca. Vytahare jsem poprosil, aby nam jiz proud nevypinali.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
OdeslatNapsal: úte kvě 22, 2007 8:29 
Offline
Administrátor fóra
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Příspěvky: 1044
Bydliště: Jablonecká 713
Dnes před čtvrtou ranní asi vypadl proud na routerech jablonecka, jablonka a ztop. Co se děje uvidíme.

Nejde odesílat poštu pomocí smtp.prosek.czf a lidi na AP jablonecka a v mimoňské a flickovi jsou bez připojení úplně.

11:10 Update
Zdá se, že je porucha na jističi a nebo přívodu na střechu a mimo jiné nejde i televize v domě. Šinďa to řeší.

14:26 Update
před jednou se povedlo jistič nahodit a zdá se, že to jede


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: SMTP
OdeslatNapsal: sob kvě 05, 2007 9:44 
Offline
Administrátor fóra
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Příspěvky: 1044
Bydliště: Jablonecká 713
teď jsem čistil přeplněný disk na smtp jablonecka. Pokud včera nebo dnes ráno byly problémy tak to možná bylo tím.

hezký den


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: jedem
OdeslatNapsal: čtv dub 26, 2007 19:30 
Offline
Administrátor fóra
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Příspěvky: 1044
Bydliště: Jablonecká 713
díky Masterovi jedem!
bylo třeba natáhnout nový napájecí přívod


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 391 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 23, 24, 25, 26, 27  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Bing [Bot] a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz