Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 382 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 22, 23, 24, 25, 26
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: router kytlicka je down
OdeslatNapsal: úte kvě 29, 2007 10:53 
Offline
Administrátor fóra
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Příspěvky: 1035
Bydliště: Jablonecká 713
Michal Nassler hlasi blize neurcene problemy. Router se zastavil na biosu. Uvidime

Update: v routeru odesel disk, 30.5. odpoledne tam snad jiz bude novy

Update: takze od 23:15 uz router snad opet jede


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: router vlada je down
OdeslatNapsal: pon kvě 28, 2007 19:21 
Offline
Administrátor fóra
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Příspěvky: 1035
Bydliště: Jablonecká 713
asi porucha disku, pracuje se na tom

zitra bude zase vypadek routeru jablonecka kvuli prestavbe vytahu - ale je to pry snad naposled protoze to maji uz hotove :)


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
OdeslatNapsal: pát kvě 25, 2007 15:27 
Offline
Administrátor fóra

Registrován: ned čer 18, 2006 0:00
Příspěvky: 31
Bydliště: Šluknovská 315
Dnes mezi 14:10 a 15:18 nam pracovnici provadejici vymenu vytahu 2x vypli napajeni routeru jablonecka. Nasledny vypadek routeru ovlivnil pripojene pres wi-fi na tento router a zpusobil kratke vypadky internetove konektivity UPC nez doslo k automatickemu presmerovani na iGW Casablanca. Vytahare jsem poprosil, aby nam jiz proud nevypinali.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku:
OdeslatNapsal: úte kvě 22, 2007 8:29 
Offline
Administrátor fóra
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Příspěvky: 1035
Bydliště: Jablonecká 713
Dnes před čtvrtou ranní asi vypadl proud na routerech jablonecka, jablonka a ztop. Co se děje uvidíme.

Nejde odesílat poštu pomocí smtp.prosek.czf a lidi na AP jablonecka a v mimoňské a flickovi jsou bez připojení úplně.

11:10 Update
Zdá se, že je porucha na jističi a nebo přívodu na střechu a mimo jiné nejde i televize v domě. Šinďa to řeší.

14:26 Update
před jednou se povedlo jistič nahodit a zdá se, že to jede


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: SMTP
OdeslatNapsal: sob kvě 05, 2007 9:44 
Offline
Administrátor fóra
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Příspěvky: 1035
Bydliště: Jablonecká 713
teď jsem čistil přeplněný disk na smtp jablonecka. Pokud včera nebo dnes ráno byly problémy tak to možná bylo tím.

hezký den


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: jedem
OdeslatNapsal: čtv dub 26, 2007 19:30 
Offline
Administrátor fóra
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Příspěvky: 1035
Bydliště: Jablonecká 713
díky Masterovi jedem!
bylo třeba natáhnout nový napájecí přívod


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Výpadky
OdeslatNapsal: čtv dub 26, 2007 16:31 
Offline
Administrátor fóra
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Příspěvky: 1035
Bydliště: Jablonecká 713
Dnes před třetí odpoledne vypli proud na routeru jablonecka kvůli opravě výtahu. Na nápravě pracujeme.

Nejde odesílat poštu pomocí smtp.prosek.czf a lidi na AP jablonecka a v mimoňské jsou bez připojení úplně.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 382 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 22, 23, 24, 25, 26

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz