Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: [HRY] hraní her po internetu
OdeslatNapsal: ned dub 26, 2009 20:02 
Offline
Běžný uživatel

Registrován: čtv pro 01, 2005 12:30
Příspěvky: 1
Ahoj,
prosím o přidání podpory pro rFactor

TCP 34447
UDP 34397

Předem děkuji.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: [HRY] hraní her po internetu
OdeslatNapsal: čtv kvě 14, 2009 13:56 
Offline
Běžný uživatel

Registrován: pát zář 19, 2008 16:49
Příspěvky: 11
Bydliště: Jablonecká 411
Dobrý den,
v únoru jsem zde psal o hře Battlefield 2142, šlo to skvěle, jenže když tu hru pustím nyní tak mám opět hroznej ping. Koukl by jste se na to, prosím?

Děkuji

Kód:
TCP 443
TCP 17475
UDP 27900
UDP/TCP 29900
TCP 80
TCP 4711
UDP 27901
UDP 1500-4999
UDP/TCP 1024-1124
UDP 29900
UDP/TCP 27900
UDP 16567
UDP 55123-55125
UDP/TCP 18000
UDP/TCP 18300


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: [HRY] hraní her po internetu
OdeslatNapsal: ned zář 20, 2009 13:59 
Offline
Běžný uživatel

Registrován: čtv lis 27, 2008 21:32
Příspěvky: 17
Zdravím mohl bych poprosit zda by nešli zlepšit pingy na
62.40.82.83
jedná se o český servr COD 4 bohužel pingy jsou 200 a vyšší a servr je jen pro low ping. předem děkuji

zjistil jsem že to je tracingem protože na servr mě to odkazuje přez několik americkych servrů a přes pár britských. Takže pravděpodobně to je i záležitost providera který poskytuje připojení do združení Jablonka.
tady je kdyztak trace


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: [HRY] hraní her po internetu
OdeslatNapsal: úte zář 29, 2009 23:14 
Offline
Administrátor fóra
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Příspěvky: 1035
Bydliště: Jablonecká 713
ahoj
co mas za ip adesu?
koukam na to pres havla jsou pingy opravdu 200ms ale pres UPC to je jen 20ms
podle me za to muze "chatrny" peering UPC v cechach protoze ten server je asi hostovany pres UPC
resenim muze byt to, ze te presmtujeme pres nasi branu od UPC.
chces to? a pokud ano tak pro jakou ip adresu?
zdar
Sima


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: [HRY] hraní her po internetu
OdeslatNapsal: stř zář 30, 2009 14:43 
Offline
Běžný uživatel

Registrován: čtv lis 27, 2008 21:32
Příspěvky: 17
simandl píše:
ahoj
co mas za ip adesu?
koukam na to pres havla jsou pingy opravdu 200ms ale pres UPC to je jen 20ms
podle me za to muze "chatrny" peering UPC v cechach protoze ten server je asi hostovany pres UPC
resenim muze byt to, ze te presmtujeme pres nasi branu od UPC.
chces to? a pokud ano tak pro jakou ip adresu?
zdar
Sima


Ahoj můžeme to vyzkoušet ip je
10.33.30.210


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: [HRY] hraní her po internetu
OdeslatNapsal: stř zář 30, 2009 22:17 
Offline
Administrátor fóra
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Příspěvky: 1035
Bydliště: Jablonecká 713
zylvar píše:
Ahoj můžeme to vyzkoušet ip je
10.33.30.210


Ahoj
tu ip jsem presmeroval na UPC
http://sedlo.prosek.czf/sedlo.conf
tak to zkus a dej vedet

hezky vecer


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: [HRY] hraní her po internetu
OdeslatNapsal: čtv říj 01, 2009 14:27 
Offline
Běžný uživatel

Registrován: čtv lis 27, 2008 21:32
Příspěvky: 17
simandl píše:
zylvar píše:
Ahoj můžeme to vyzkoušet ip je
10.33.30.210


Ahoj
tu ip jsem presmeroval na UPC
http://sedlo.prosek.czf/sedlo.conf
tak to zkus a dej vedet

hezky vecer


Luxus je slabé slovo padlo to na 30ms děkuji

ted už to neswiští přes ameriku ale jen přes nizozemsko a velkou británii.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: [HRY] hraní her po internetu
OdeslatNapsal: úte říj 05, 2010 21:49 
Offline
Běžný uživatel

Registrován: úte led 06, 2009 11:26
Příspěvky: 7
Ahoj,

rad bych poprosil o upraveni nastaveni QoS, cast s komentarem "LOTRO - server Snowbourn 41, 114-121". Na serveru LOTRO - Snowbourn doslo ke zmene IP adres na rozsah od 94.75.195.99 do 94.75.195.108. Puvodni IP se jiz nepouizvaji.

Prosim o zmenu v pravidlech pro QoS.

Diky
MaX


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: [HRY] hraní her po internetu
OdeslatNapsal: úte lis 16, 2010 18:27 
Offline
Běžný uživatel

Registrován: sob úno 13, 2010 16:22
Příspěvky: 4
Ahoj, chtel bych pridat do QoS službu OnLive
- v soucasne dobe neni mozne se ani do sluzby zalogovat prave proto ze pry mam "vysokou latenci do internetu" :animals-dogrun:

TCP port 443
UDP ports 16384-16640

info viz: http://support.onlive.com/app/answers/d ... figuration


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: [HRY] hraní her po internetu
OdeslatNapsal: pon čer 06, 2011 22:42 
Offline
Běžný uživatel

Registrován: úte led 06, 2009 11:26
Příspěvky: 7
Ahoj,

rad bych poprosil o upraveni nastaveni QoS, cast s komentarem "LOTRO". Servery v Evrope byly premigrovany do Ameriky. Zaroven s tim doslo ke zmene IP adres. Wiresharkem jsem odchytl nasledujici IP a porty pro UDP.

74.201.107.131 2900 9005 9006 9008
74.201.107.149 9002 9003 9004 9005 9006
74.201.107.156 9003 9004 9005 9006 9008
74.201.107.163 9005 9006 9008
74.201.107.170 9001 9002 9003 9004

Puvodni IP adresy a porty je mozno zrusit.
Predem diky za pomoc.
MaX

P.S. pripadne pro zjednoduseni prosim nastavit vyse zminene IP a porty 2900 a 9000-9010. Diky M


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: [HRY] hraní her po internetu
OdeslatNapsal: čtv úno 23, 2012 21:40 
Offline
Běžný uživatel

Registrován: čtv úno 23, 2012 21:31
Příspěvky: 1
Zdravim,
sice uz tu o pristup na WoW port nekdo zadal, ale preci jen sem pripisu muj problem.

Po pripojeni na jabloknu mi to k oficialnimu serveru world of warcraft pise ze se nemohu pripojit k serveru (uz v launcheru pred vstupem do samotne hry).

Obdobny problem mam s pripojenim na pracovni email pomoci sifrovaneho pripojeni pres https pomoci IE.

Ani v jednom pripade se nejedna o blok firewallem v pc.

Na vase doporuceni jsem si poridil router EDIMAX BR6228nC, ale v nastaveni samotneho routeru jsem taky zadny problem nenasel.

Dekuji za odpoved


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 26 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz