Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina




Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: ruzne prehravace
OdeslatNapsal: sob lis 10, 2007 13:46 
Offline
Administrátor fóra

Registrován: stř srp 20, 2003 7:03
Příspěvky: 40
Bydliště: Jablonecká 410
zkousel jsem nejaky prehravace pod mac os x a vratil jsem se zpet k vlc, jen jsem musel nastavit vetsi caching nez defaultni, protoze pres wifi to neustale vypadavalo.

MPlayer
+ snadne nastaveni
- ve fullscreenu znatelne videt prokladani, zvlaste pri rychlych pohybech
- casto se rozjizdel zvuk s obrazem, obraz byl kolikrat zrychleny a snazil se dohanet zvuk, ale nakonec se na to neslo koukat
- nelze ulozit playlist s URL streamy

Xine
- vypadal nadejne, ale taky mi neustale padal a vypadavalo spojeni
- nelze ulozit playlist s URL streamy

Miro
tahle aplikace je vhodna pro u nas neprilis rozsirene podcasty, tedy prehravani souboru z netu, resp. z rss feedu
+ vypada pekne, itunes styl[/b]


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DVB
OdeslatNapsal: ned led 06, 2008 18:52 
Offline
Běžný uživatel

Registrován: úte led 01, 2008 10:55
Příspěvky: 1
Ahoj, uz nekdo prisel na to jak zobrazit streamovany EPG nebo TIM ?


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DVB
OdeslatNapsal: pon čer 02, 2008 0:40 
Offline
Administrátor fóra

Registrován: ned čer 18, 2006 0:00
Příspěvky: 31
Bydliště: Šluknovská 315
Do streamovani a playlistu TV.xspf jsem pridal novou stanici "Z 1".


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: DVB Martinicka KBELY nejde :-(
OdeslatNapsal: pon čer 09, 2008 22:13 
Offline
Běžný uživatel

Registrován: pon čer 09, 2008 21:52
Příspěvky: 3
sinda píše:
Do streamovani a playlistu TV.xspf jsem pridal novou stanici "Z 1".


Zdravim ve spolek, dnes jsem to po delsi dobe zkousel (pouzivam VLC) a jde to velmi spatne az skoro vubec, priznam se, ze jsem to delsi dobu nesledoval, ale cca pred 3 mesici to behalo jako vino.
Pro jistotu jsem to otestoval jeste u dalsich 3 sousedu, kteri mimochodem ani nevedeli, ze to existuje :-) a u nich take spatny...
moje IP: 10.33.41.10 a MAC: 00:d0:b7:4a:40:9b

Posledni dobou tady v dome eviduji dost stiznosti na nefunkcnost streamoveho poslechu radia a kousani hovoru na SKYPU.

Nevim, ale spojeni na Prosek by melo byt O.K. rychlost mereni je ted zrovna 3 255.05 kbps

Nema nekdo napad co s tim?

Diky,

Petr D.
DvoHaPer

spojeni:
ath0 802.11a ESSID:"CZFree.Net.yetokbe"_Nickname:"" Mode:Managed
10.33.5.210 00:0E:8E:0C:8B:5D Frequency:5.18GHz Rate=36Mb/s Tx-Power:16dBm Sensitivity=0/3
Quality:40/92 Signal level:-53 Noise level:-93


Naposledy upravil dvohaper dne ned zář 20, 2009 17:45, celkově upraveno 1

Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DVB Martinicka KBELY nejde :-(
OdeslatNapsal: pon čer 09, 2008 22:42 
Offline
Administrátor fóra
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Příspěvky: 1047
Bydliště: Jablonecká 713
dvohaper píše:
sinda píše:
Do streamovani a playlistu TV.xspf jsem pridal novou stanici "Z 1".

Zdravim ve spolek, dnes jsem to po delsi dobe zkousel (pouzivam VLC) a jde to velmi spatne az skoro vubec, priznam se, ze jsem to delsi dobu nesledoval, ale cca pred 3 mesici to behalo jako vino.
Pro jistotu jsem to otestoval jeste u dalsich 3 sousedu, kteri mimochodem ani nevedeli, ze to existuje :-) a u nich take spatny...
moje IP: 10.33.41.10 a MAC: 00:d0:b7:4a:40:9b
Posledni dobou tady v dome eviduji dost stiznosti na nefunkcnost streamoveho poslechu radia a kousani hovoru na SKYPU.
Nevim, ale spojeni na Prosek by melo byt O.K. rychlost mereni je ted zrovna 3 255.05 kbps

Ahoj,
na televizi přes 5G radši nespoléhej. Jediný solidní řešení bude udělat u vás samostatný dvb server (a dopropojit všechny vaše bloky optikou).
Ten skype si nastavte podle návodu viewtopic.php?f=17&t=127
hezký den
Síma


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DVB Martinicka KBELY nejde :-(
OdeslatNapsal: čtv čer 12, 2008 21:08 
Offline
Administrátor fóra

Registrován: stř pro 13, 2006 20:57
Příspěvky: 3
Ahoj,
zkusil jsem tedka stanici Z1 a me to jede OK po 2,4G :-) a rychlost byla 3.8 Mb/s, 3,2Mbps je imho malo. AP Passi.sev je v dobre kondici :-)
Iceman

dvohaper píše:
sinda píše:
Do streamovani a playlistu TV.xspf jsem pridal novou stanici "Z 1".

Nevim, ale spojeni na Prosek by melo byt O.K. rychlost mereni je ted zrovna 3 255.05 kbps


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DVB Martinicka KBELY nejde :-(
OdeslatNapsal: úte čer 17, 2008 12:47 
Offline
Běžný uživatel

Registrován: pon čer 09, 2008 21:52
Příspěvky: 3
simandl píše:
Ahoj,
na televizi přes 5G radši nespoléhej. Jediný solidní řešení bude udělat u vás samostatný dvb server (a dopropojit všechny vaše bloky optikou).
Ten skype si nastavte podle návodu viewtopic.php?f=17&t=127
hezký den
Síma


Ahoj, diky za info,
SKYPE prenastaven, ale ta DVB tady u nas puvodne behala O.K.
cim to, ze ted to nejede?

Petr


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DVB
OdeslatNapsal: sob črc 26, 2008 23:42 
Offline
Běžný uživatel

Registrován: čtv črc 10, 2008 10:51
Příspěvky: 7
Ja jsem pripojeny pomoci 802.11a, tedy 5 GHz standard, a televize bezi obvykle dobre pri dobrem pocasi. Televizni vysilani me celkem nezajima, jen si obcas nahraju film nebo dokument na ČT2. Pouzivam VLC na prehravani a zaroven to i nahrava. Zatim to jen nahravam za pouziti kontejneru MP4. Ulozeny film na harddisku ma pak 2.5 - 3 GB. Chci to encodovat do H.264, ale zatim se nejak nedari a posledni dobou jsem se tomu nevenoval (jakoby ten MP4 vytvoreny ve VLC byl s jakymkoliv softwarem nekompatibilni; encoding ve VLC funguje ale ja nechci encodovat ve VLC... malo nastaveni). Zkousel jsem i realtime encoding a to se, aspon na mem hardware, neda.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DVB
OdeslatNapsal: sob lis 01, 2008 17:43 
Offline
Běžný uživatel

Registrován: úte srp 19, 2008 9:26
Příspěvky: 31
NEbude nejaka zmena kdyz se nam ted zmenili multiplexy?
BTW meltiplex b nejde naladit na jabtv

_________________
..::eNorm::..


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DVB
OdeslatNapsal: sob lis 01, 2008 23:59 
Offline
Administrátor fóra
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Příspěvky: 1047
Bydliště: Jablonecká 713
Ahoj,
z dvou multiplexů A a B budou tři multiplexy 1 2 a 3
Budem muset doplnit třetí kartu na servery a protože se změnily kanály a polarizace i doladit antény.
Teď by měly jet multiplexy 1 a 2 v jablonecké a šluknovské
Je to v pohybu

hezký den


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DVB
OdeslatNapsal: čtv lis 06, 2008 10:49 
Offline
Administrátor fóra
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Příspěvky: 1047
Bydliště: Jablonecká 713
Ahoj,
zajímavý článek počítačích se síťovou kartou a snaze ČT z nich dostat peníze je na http://www.podnikatel.cz/aktuality/ct-c ... c-s-netem/

Pěkná je i diskuse pod článkem.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DVB
OdeslatNapsal: stř lis 19, 2008 21:02 
Offline
Administrátor fóra

Registrován: stř srp 20, 2003 7:03
Příspěvky: 40
Bydliště: Jablonecká 410
Ahoj,

momentalne nejede zadnej kanal z na jablonecke :-(

uproar


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DVB
OdeslatNapsal: sob lis 29, 2008 16:51 
Offline
Administrátor fóra
Uživatelský avatar

Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Příspěvky: 1047
Bydliště: Jablonecká 713
Ahoj,
dneska jsem dal do jabtv třetí kartu a rozjel streaming.
Měly by jet tedy všechny tři multiplexy.
Návod na to co a jak a kde jsou playlisty najdete na začátku tohoto threadu.
viewtopic.php?f=17&t=161&start=0

hezký den


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: NOVA Cinema
OdeslatNapsal: úte pro 16, 2008 2:34 
Offline
Administrátor fóra

Registrován: ned čer 18, 2006 0:00
Příspěvky: 31
Bydliště: Šluknovská 315
Do streamovani a playlistu TV.xspf jsem pridal novou stanici "Nova Cinema". Pokud pouzivate playlist, je potreba stahnout novy


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
 Předmět příspěvku: Re: DVB
OdeslatNapsal: pon led 12, 2009 0:42 
Offline
Administrátor fóra

Registrován: ned čer 18, 2006 0:00
Příspěvky: 31
Bydliště: Šluknovská 315
Vcera zacala vysilat "TV Barrandov", ve stavajicich playlistech jiz byla zavedena.


Nahoru
 Profil  
Odpovědět s citací  
Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 39 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina


Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Český překlad – phpBB.cz