Výpadky

Vše o jednotlivých možnostech jak se připojit do internetu a cenách a kvalitě jednotlivých možností.
Odpovědět
simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1080
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

sluknovska kytlicka vcera 27.5.

Příspěvek od simandl » čtv kvě 28, 2015 10:29

router sluknovska byl v tranzu a linky kolem byly pretizene
neslo bud nic nebo vse jen velmi pomalu

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1080
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

problémy včera

Příspěvek od simandl » úte čer 02, 2015 9:48

díky 250um malému omylu ;) v propojovacím centru MOR1 v CE Colo jsme včera od 10hod do 24hod byli bez hlavního linku a jelo se přes zálohu.

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1080
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

AP a LAN altomi

Příspěvek od simandl » čtv čer 04, 2015 2:38

od vecera nejede router altomi
resit to budem rano

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1080
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

LAN pavla benese

Příspěvek od simandl » ned čer 14, 2015 20:52

Vypadl hlavni link asi v 16hod a jede se pres zalohu
delame na tom

23:22
uz to jede
asi se to prehralo a bylo nutne to vypnout a zapnout

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1080
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

AP fik

Příspěvek od simandl » pon čer 15, 2015 9:31

nejak se zaseknul router
pomohl restart

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1080
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

AP jabtoc 5G s

Příspěvek od simandl » pon čer 22, 2015 9:33

Apecko se obcas sekalo a o vikendu se definitivne odporoucelo
vymeneno a melo by to zase jet

Lukfi
Běžný uživatel
Příspěvky: 5
Registrován: stř říj 30, 2013 15:56

Re: Výpadky

Příspěvek od Lukfi » sob čer 27, 2015 18:14

Ahoj, co se děje ve Kbelích?
AP touzim, internet jede pomalu a tracert ukazuje, že veškerý traffic jde oklikou přes Kobylisy.

Kód: Vybrat vše

 1    <1 ms    <1 ms    <1 ms  192.168.100.1
  2     1 ms     1 ms     1 ms  10.33.66.193
  3     2 ms    11 ms     3 ms  10.33.66.66
  4     2 ms     2 ms     2 ms  10.33.43.150
  5   164 ms   162 ms   148 ms  link2deda.jipe.kobylisy.czf [10.32.149.86]
  6   338 ms   407 ms   247 ms  link2duch.deda.kobylisy.czf [10.32.157.210]
  7   163 ms   167 ms   180 ms  link2dan.looser.kobylisy.czf [10.32.144.74]
  8   306 ms     *        *     link2looser.sluknovska.prosek.czf [10.32.135.194
]
  9   159 ms   145 ms   100 ms  eth0.104-5.hasit.prosek.czf [10.33.22.133]
 10   160 ms   144 ms   186 ms  molekula.jablonecka.prosek.czf [10.33.11.4]
 11   177 ms   309 ms   206 ms  web.atom.prosek.czf [10.33.12.4]

Kód: Vybrat vše

wifimon na routeru touzim

ath0 802.11a ESSID:"CZFree.Net.yetokbe"_Nickname:"" Mode:Managed 
10.33.5.214 Not-Associated Frequency:5.5GHz Rate=36Mb/s Tx-Power:16dBm Sensitivity=1/1  
Quality:0/92 Signal level:-342 Noise level:-342 
= 

ath1 802.11a ESSID:"CZFree.Net.martojab"_Nickname:"" Mode:Managed  
10.33.66.65 DC:9F:DB:54:AC:BB Frequency:5.7GHz Rate=54Mb/s Tx-Power:16dBm Sensitivity=1/1  
Quality:45/92 Signal level:-298 Noise level:-343 
"yetokbe" not associated = vypadl přímý spoj z Proseka (yenik) na Toužimskou?

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1080
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

LAN jablonecka 414

Příspěvek od simandl » stř črc 15, 2015 15:15

switch je mimo takze v celem vchode nejde net
resime to

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1080
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

DNS 10.33.0.2

Příspěvek od simandl » sob srp 08, 2015 16:34

dnes dopoledne spadl primarni DNS server
uz jede

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1080
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

DNS

Příspěvek od simandl » pon srp 10, 2015 8:19

tak DNS spadlo i v nedeli

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1080
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

AP jabap

Příspěvek od simandl » čtv srp 13, 2015 20:32

dnes pred 15h se zasekl router jabap a lide na APeckach a v lovosicke byli bez netu
uz to jede

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1080
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

AP a LAN teplicka

Příspěvek od simandl » úte srp 18, 2015 16:06

dnes po sedme rano se odmlcel router teplicka
resime to

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1080
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

LAN mimonska

Příspěvek od simandl » pát srp 28, 2015 10:19

dnes bylo nutne restartovat centralni switch
lide v dome nedostavali dhcp a nic jim tedy nejelo
uz by vse melo jet jak ma

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1080
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

jitravska strelnicna

Příspěvek od simandl » stř zář 02, 2015 20:48

dochazi k vypadkum v domech jitravska a strelnicna asi diky poruse routeru na strelnicne
resime to

update:
zda se vyreseno (zasekaval se vetracek na procesoru)

simandl
Administrátor fóra
Příspěvky: 1080
Registrován: úte srp 19, 2003 22:20
Bydliště: Jablonecká 713
Kontaktovat uživatele:

LAN pisek

Příspěvek od simandl » úte zář 08, 2015 9:17

dnes v osm rano spadlo routovani na routeru pisek a neslo nic lidem v dome a na APeckach
uz to jede

Odpovědět

Zpět na „Internet“